Object Rotterdam

Object Rotterdam

designbeurs

OBJECT Rotterdam in monumentaal HAKA-gebouw – Drie dagen boordevol design ! Voor deze beurs geldt een ballotage. Na inschrijving kreeg ik een positief bericht van Anne en haar team: Superblij; ik was een van de bijna 200 deelnemende ontwerpers waaronder gevestigde namen, bekende labels en tientallen aanstormende talenten. Directeur Anne van der Zwaag: “OBJECT Rotterdam biedt de bezoeker elk jaar een nieuwe, zorgvuldig samengestelde en verrassende mix van designdisciplines, materialen, vormen en kleuren. Van kleine toegepaste ontwerpen tot grote autonome installaties.” Een veelzijdig aanbod, samengebracht in een indrukwekkende, industriële ambiance.

Een lang weekend zijn de lege, lichte ruimtes gevuld met eigentijds design, te kijk en te koop. OBJECT Rotterdam staat bekend als springplank voor jong talent en is dé plek om een nieuwe lichting designers te ontdekken. Een bezoek waard!