ONTWERPEN MET LICHT!

Tadao Ando – architect – kent een zeer mooie uitspraak wat betreft licht: ‘Licht is de oorsprong van al het bestaan. Het streelt de oppervlakten van dingen, licht verleent hen een schets, verzameld schaduwen achter dingen, het geeft hen diepte. In Ando zijn projecten is dan ook weinig kunstlicht toegevoegd, waar men overdag gebruik van maakt. Hij maakt optimaal gebruik van het daglicht, diffuus en gereflecteerd licht. De werking van licht; mijn inspiratie.

Op deze site een impressie van mijn werk, het bevindt zich op de grens van kunst en design, bestaat uit lichtarmaturen, productdesign, kunst en site specific installaties, minimalistisch en helder van vorm met als centraal thema ” licht “. Ik streef ernaar om mijn ontwerpen zo eenvoudig mogelijk te maken. Overdag is het armatuur een minimalistisch object, tijdloos, ingetogen van kleur en vorm en ’s avonds heeft het een extra functie als sfeerverlichting”

En ik;  ik kijk graag naar de kleuren in de lucht, ben een liefhebber van interieur magazines, een designfan, hou van reizen, een mooi glas wijn en heb een passie voor licht in de vorm van lampen, lichtarchitectuur, lichtkunst. Trots op mijn eerste design klassieker waar ik heel blij van word: de TC6 Cirkel lamp van Aldo van den Nieuwelaar  “Less is more”….