ONTWERP EN MAAK JE EIGEN DESIGNLAMP!

Je zelf ontworpen en gemaakte lamp als blikvanger in je interieur. In deze workshop bekijken we de lamp als lichtbron én als stylingobject. Wordt het een lamp voor op je tafel of boven je vintage platenspeler, een decoratieve lamp voor dat ene donkere hoekje? De lamp die je deze dag gaat maken is overdag een kleurrijk object in de ruimte en s’avonds een sfeervol lichtobject.

Heerlijk een dag onthaasten en creatief bezig zijn!

Hoe gaat deze dag eruit zien? We starten met het maken van een ontwerpschets. Welke kleuren kies jij ? Hoe is je vlakverdeling? Passend bij je interieur of juist afwijkend qua kleur. @Unit6! liggen veel interieur magazines en voorbeelden ter inspiratie. Vervolgens ga je aan de slag met het d(r)aadwerkelijk vormgeven van jou lamp. Na de lunch ga je je ontwerp voorzien van de fitting en snoer met stekker. Is je lamp klaar dan hoef je alleen nog maar de lichtbron in de fitting te draaien en…. er is LICHT!

  • Hoe laat: inloop vanaf 09.30 uur | aanvang 10.00 uur
  • Hoe lang: tot 16.00 uur, uitloop geen probleem.
  • Na afloop: ga jij trots naar huis met je eigen unieke Designlamp!
  • Kosten:  € 95,– per persoon inclusief materiaal, koffie|thee + lekkers en een heerlijke lunch.

De workshop wordt gegeven aan een groep van 4-8 personen. Er is zo ruimte genoeg om op passende afstand van elkaar te werken. Inschrijven voor deze workshop kan via onderstaande contactgegevens. Wil je deze workshop met een groep vrienden, collega’s of familie volgen kan dit natuurlijk ook.

De workshop is ook te volgen op 2 dagdelen; Vrijdagochtend van 10.00-12.30 uur.

Heb je voorkeur voor een andere dag of die speciale datum, neem contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

DATA

23 oktober 2021 = VOL

20 november 2021 = VOL

Data 2022 volgen!

INFO EN AANMELDEN

Bellen:      06-14026818

Mailen:     info@ingridroos.nl

Bezoeken:

Kunstgenieloods – Unit 6

Busch en Dam 13 – Uitgeest