Ontwerpen met licht

Tadao Ando – architect – kent een zeer mooie uitspraak wat betreft licht: ‘Licht is de oorsprong van al het bestaan. Het streelt de oppervlakten van dingen, licht verleent hen een schets, verzameld schaduwen achter dingen, het geeft hen diepte. In Ando zijn projecten is dan ook weinig kunstlicht toegevoegd, waar men overdag gebruik van maakt. Hij maakt optimaal gebruik van het daglicht, diffuus en gereflecteerd licht. De werking van licht; mijn inspiratie.

Op deze site een impressie van mijn werk, het bevindt zich op de grens van kunst en design, bestaat uit (wand)objecten, site specific installaties en lichtarmaturen, minimalistisch en helder van vorm met als centraal thema ” licht “.

En ik;  ik ben een liefhebber van interieur magazines, een designfan, hou van reizen, een mooi glas wijn en heb een passie voor licht in de vorm van lampen, lichtarchitectuur en lichtkunst. Onder ” News & Stories” neem ik je mee naar mijn persoonlijke favorieten; nieuw of bestaand, ter inspiratie of om het mooie verhaal erachter en natuurlijk naar mijn eerste design klassieker waar ik heel blij van word: de TC6 Cirkel lamp van Aldo van den Nieuwelaar  “Less is more”….

Connections

Kunstgenieloods
Goeds Designstore
Art Zaanstad
Maretti
Blend projects

Contact

Bellen  : 06-14026818
Mailen  : info@ingridroos.nl
Bezoeken : Studio Ingrid Roos
      KunstGenieloods 
      Busch en Dam 13 
      Uitgeest


ONTWERPEN MET LICHT!

Tadao Ando – architect – kent een zeer mooie uitspraak wat betreft licht: ‘Licht is de oorsprong van al het bestaan. Het streelt de oppervlakten van dingen, licht verleent hen een schets, verzameld schaduwen achter dingen, het geeft hen diepte. In Ando zijn projecten is dan ook weinig kunstlicht toegevoegd, waar men overdag gebruik van maakt. Hij maakt optimaal gebruik van het daglicht, diffuus en gereflecteerd licht. De werking van licht; mijn inspiratie.

Op deze site een impressie van mijn werk, het bevindt zich op de grens van kunst en design, bestaat uit (wand)objecten, site specific installaties en lichtarmaturen, minimalistisch en helder van vorm met als centraal thema ” licht “.

En ik;  ik ben een liefhebber van interieur magazines, een designfan, hou van reizen, een mooi glas wijn en heb een passie voor licht in de vorm van lampen, lichtarchitectuur en lichtkunst. Onder ” News & Stories” neem ik je mee naar mijn persoonlijke favorieten; nieuw of bestaand, ter inspiratie of om het mooie verhaal erachter en natuurlijk naar mijn eerste design klassieker waar ik heel blij van word: de TC6 Cirkel lamp van Aldo van den Nieuwelaar  “Less is more”….

Connections

Kunstgenieloods
Maretti Lighting
Goeds Design Store
DesignSpecs
Art Zaanstad
Blendprojects

Contact

Bellen  : 06-14026818
Mailen  : info@ingridroos.nl
Bezoeken : Studio Ingrid Roos
      KunstGenieloods 
      Busch en Dam 13 
      Uitgeest