ONTWERP EN MAAK JE EIGEN RELIËF SCHILDERIJ!

Heb jij deze trend ook al gespot? …de 3D kunstwerken! Abstracte muurkunst met eenvoudige vormen in monochrome neutrale tinten of in de trendkleuren van 2022. Kenmerkend is de gelaagdheid en de compositie van de vormen waardoor er een subtiele licht en schaduwwerking ontstaat. Een echte eyecatcher in je interieur!

Zoals in meer kunst speelt licht een belangrijke rol in het kunstwerk; zo ook bv bij Jan Schoonhoven (1914-1994). Kenmerkend voor zijn witte reliëfs is de  eenvoud in vorm en materiaal en het repeterende patroon in zijn eigen abstracte beeldtaal. Schoonhoven streefde ernaar om met monochrome witte vormen en structuren licht en schaduwwerking zichtbaar te maken en dat gaan wij ook doen!

Heerlijk even onthaasten en creatief bezig zijn!

Hoe gaat dit eruit zien? Na een kleine introductie start je met het maken van een ontwerpschets. Welke vormen kies jij ? Hoe komt je compositie eruit te zien? @Loods6 liggen voorbeelden ter inspiratie. Vervolgens ga je aan de slag met het daadwerkelijk vormgeven van je werk. Is je compositie compleet geven we deze een kleur; monochroom wit of in een neutrale kleur passend bij je interieur. 

  • Hoe laat: start 13.00 uur 
  • Hoe lang: een dagdeel, uitloop geen probleem.
  • Hoe groot: A3 formaat inclusief baklijst circa 33x46cm.
  • Kosten   € 99,— inclusief materiaal, koffie|thee en lekkers
Na afloop: ga jij trots naar huis met je eigen unieke kunstwerk!

De workshop wordt gegeven aan een groep van 4-6 personen. Inschrijven voor deze workshop kan via onderstaande contactgegevens.

Wil je deze workshop met een eigen groep vrienden, collega’s of familie volgen kan dit natuurlijk ook. Heb je voorkeur voor een andere dag of die speciale datum, neem contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Data in overleg.

INFO EN AANMELDEN

Bellen:      06-14026818

Mailen:     info@ingridroos.nl

Bezoeken:

Kunstgenieloods – Unit 6

Busch en Dam 13 – Uitgeest