Wordt je eigen interieur stylist!

Wil je die ene ruime in je huis aanpassen? Maar hoe pak je dat eigenlijk aan en hoe maak je er een gebalanceerd geheel van? Dat zijn allemaal vragen die we tijdens de Interieur workshops gaan behandelen. We gaan er samen voor zorgen dat jij van jouw ruimte een stijlvol geheel kan maken.
Hoe gaat deze dag eruit zien? Tijdens Interieur 1 gaan we het over de basis van je interieur hebben. Onderwerpen die langs komen zijn een moodboard, plattegrond en kleurplan maken. Vanuit deze gegevens kan je vervolgens al veel keuzes maken voor je ruimte. Tijdens Interieur 2 duiken we hier verder in. Denk hierbij aan het maken van een duidelijke plattegrond, een concreet kleurenplan en het ontwerpen van een maatwerk-meubel. Na deze workshops ben jij er klaar voor om je ruimte een make-over te geven!

  • Hoe laat: aanvang 10:00 uur
  • Hoe lang: tot 16:00 uur, uitloop geen probleem
  • Na afloop het jij nieuwe energie en beeldmateriaal om aan de slag te gaan!
  • Kosten: €85,- per persoon per workshop inclusief materiaal,
    koffie/thee + wat lekkers en een heerlijke lunch.
  • Schrijf jij je in voor Interieur 1 + 2 dan is dat € 160—
  • Deze workshop wordt gegeven door Michelle Buitink

De workshop wordt gegeven aan een groep van 3 – 5 personen. Er is zo ruimte genoeg om op gepaste afstand van elkaar te werken. Inschrijven voor deze workshop kan via onderstaande contactgegevens. Wil je deze workshop met een groep vrienden, collega’s of familie volgen kan dit natuurlijk ook.

Heb je voorkeur voor een andere dag of die speciale datum, neem contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

DATA

31 oktober 2020 – Interieur 1

28 november 2020 – Interieur 2

INFO & INSCHRIJVEN

Bellen:      06-14026818

Mailen:     info@ingridroos.nl

Bezoeken: Kunstgenieloods

Busch en Dam 13 – Uitgeest