Ontwerp en beschilder tegels!

Oud-Hollandse tegels, Delfts blauw, tegelspreuken, wie kent ze niet. Tegeltjes van een smuiger – een betegelde schouw – waarop bijbelverhalen geschilderd zijn.  Oosterse tegels met abstracte patronen in prachtige kleuren, mozaïeken! Wij blazen ze nieuw leven in en maken er kleine kunstwerkjes aan de muur van tijdens deze workshop tegels beschilderen.

Maak je keuze; worden het een aantal tegeltjes, goed op elkaar afgestemd met tekst en beeld, in 1 of meerdere kleuren of wordt het een geometrisch werk wat je gaat ophangen op dat ene plekje van je muur? Studio! heeft veel voorbeelden liggen ter inspiratie. Je kunt deze “overzetten” op je tegel met carbonpapier,  inkleuren met porceleinverf en eventueel aanvullen met een transfer naar keuze. 

  • Hoe laat: aanvang 09.30 uur of 13.00 uur
  • Hoe lang: circa 3 1/2 uur
  • Na afloop: ga jij trots naar huis met je eigen unieke tegels.
  • Kosten:  € 40,– per persoon inclusief basis materiaal, koffie|thee + lekkers.

De workshop wordt gegeven aan een groep van 3-5 personen. Er is zo ruimte genoeg om op passende afstand van elkaar te werken. Inschrijven voor deze workshop kan via onderstaande contactgegevens. Wil je deze workshop met een groep vrienden, collega’s of familie volgen kan dit natuurlijk ook.

Heb je voorkeur voor een andere dag of die speciale datum, neem contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

DATA

Za 10 oktober 2020 – 09.30 uur

Za 07 november 2020 – 09.30 uur

Vr 20 november 2020 – 13.00 uur

CONTACT

Bellen:      06-14026818

Mailen:     info@ingridroos.nl

Bezoeken: Kunstgenieloods

Busch en Dam 13 – Uitgeest