[Inst]allight

[Inst]allight

PUBLICATIE

In mijn mailbox na de designbeurs Object Rotterdam het verzoek van Monique van Empel, journalist, haar foto’s en tekst te sturen van lichtarmatuur Line|UP voor publicatie in het Magazine [Inst]allight. Het is een mooi artikel geworden over verschillende lichtobjecten die te bewonderen waren tijdens deze designbeurs. Als je de foto’s onderaan opent, kun je het volledige artikel lezen.

Over [inst]ALLICHT

Licht en verlichting zijn onderhevig aan grote veranderingen, en dat komt niet alleen door de uitfasering van verouderde lichtbronnen. Vernieuwingen in verlichting, zowel bij ontwerp als installatie en toepassing, komen met de snelheid van het licht naar ons toe. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor professionals en consumenten, en dergelijke ontwikkelingen legt [inst]ALLICHT leesbaar op praktische wijze uit.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen

[contact-form-7 id="2818" title="Newsletter_copy"]